Savumuikkupasta kahdelle
02.06.2016 | Kirjoittaja: Heli Pöyry, Tertin kartano
Tertin kartanon Savumuikkupasta kahdelle
1 prk Tertin Iivarin savumuikkuja
200g spelttipastaa tai tavallista pastaa
1 prk smetanaa
nippu tuoretta tilliä
½ tl sitruunapippuria
½ tl mustapippuria
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa
1,5 dl tuoretta fenkolia raasteena
2 dl raastettua parmesaania
Kuumenna smetana kasarissa. Lisää savumuikut ja suola.
Lisää pippurit ja sitruunamehu. Keitä pasta al dente.
Sekoita kastike, pasta, tuore tilli ja fenkoliraaste. Ripottele päälle
parmesaaniraaste ja viimeistele savumuikkujen öljyllä.
Juomasuositus:
Tertin kartanon KARU ARKI -luomuolut.
Muikut saat ostettua myös kartanon verkkokaupasta www.tertinkartano.fi.