Piparjuurihauki, torikasvikset ja Salsa Verde neljälle
02.06.2016 | Kirjoittaja: Ilkka Arvola, Bistro Vilee
Piparjuurihauki, torikasvikset ja Salsa Verde neljälle
700g ruodotonta haukifileetä
suolaa
raastettua piparjuurta
voita
Torikasvikset:
uusia perunoita
pieniä porkkanoita
avomaankurkkua
sipulia
Salsa Verde:
25g liotettuja kapriksia
1/2 punttia lehtipersiljaa
1/2 punttia tilliä
1/2 sitruunan kuori
1 valkosipulin kynsi
2dl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria, halutessasi voit laittaa joukkoon myös muutaman anjovisfileen
Soseuta kaikki Salsa Verden ainekset tahnaksi.
Kypsennä pestyt kasvikset voilla ja suolalla maustetussa vedessä.
Paista hauki keskilämmöllä pannulla ja raasta piparjuuri lopussa päälle.